fairtradebelgium.be

Hoe aanvragen

Ben je leerkracht uit het lager onderwijs? Dan kan je hem gratis online bestellen via deze site. Klik op het karretje in de toolbox rechts van het scherm. We voorzien 1 kit per school. Ben je klaar met de kit? Geef hem dan door aan een andere leerkracht en ontketen een faire golf op je school.

Wil je toch graag meerdere pakketten ontvangen? Stuur ons dan even een mailtje op scholen@fairtradebelgium.be en we bekijken je aanvraag.

Geen leerkracht (lager onderwijs) maar wel interesse? Het aantal pakketten is helaas beperkt maar geen nood, je kan de kit gratis en voor niks downloaden (klik ). Wil je toch graag nog een kit ontvangen? Vraag dan jouw exemplaar aan via email (scholen@fairtradebelgium.be) en wie weet sleep je toch nog eentje in de wacht.

Heb je in het verleden reeds een pakket ontvangen? Dan kan je wel nog een aanvullend pakket aanvragen met onze gloednieuwe steekkaarten rond eerlijke handel & hippe Fairo-stickers. Extra paspoortjes zijn ook op aanvraag verkrijgbaar via email op scholen@fairtradebelgium.be.

Andere vragen? Mail naar scholen@fairtradebelgium.be of bel ons op 02/894.46.20.
Indien je het pakket wil ontvangen op een ander adres dan dit van je school, vul dan hier het nieuwe adres in.

Contact

Het enthousiaste Fairtrade@school team staat voor je klaar:

telefonisch op +32 2 894 46 20 (tijdens de kantooruren) of virtueel via scholen@fairtradebelgium.be

Fairo fanmail kan je sturen naar:

Fairtrade Belgium

Tav Fairtrade@school

Edinburgstraat 26

1050 Brussel


BTW : BE 0441 988 715

Fairo lied

Ode aan de Fairo’s. Onze ambassadeur Pieter Embrechts componeerde ter ere van de Fairo’s het Fairo lied. Niemand minder dan Adriaan Van den Hoof, Guga Baul, Gilda de Bal, Tine Embrechts, IvanbPecnik, Ella Leyers, Dimitri Leue en Pieter Embrechts kropen in de huid van de Fairo’s.

Volumeknoop hoog & dansen maar!

Download de liedjestekst Download het lied