fairtradebelgium.be

Hoe deelnemen

Deelnemen is eenvoudig: bestel jouw educatieve kit hier online (lien vers la bestelformulier) & vertrekken maar!

Je maakt de wereldreis zo kort of lang als je zelf wil: van het spelen van een rollenspel, samen nadenken over wat eerlijkheid is tot het spelen van ons Fairo’s spel of samen swingen op het Fairo-lied.

Je kan de kit inzetten op verschillende manieren, vakoverschrijdend of inspelend op actuele thema’s. Alles kan binnen de tijd die je zelf bepaalt van 30 minuten, tot een dagdeel of zelfs een hele dag. De kit is flexibel, je pikt de elementen uit die passen bij jouw traject, jouw leerlingen en op maat van jouw tijd.  We moedigen natuurlijk aan om alle elementen een keertje aan bod te laten komen, zo komen jouw leerlingen in contact met de verschillende facetten van eerlijke handel. Maar wees gerust, we zullen je voldoende voeden met inspirerende voorbeelden die je doen kriebelen om samen aan de slag te gaan & blijven.

Dus waar wacht je nog op? Bestellen (lien vers bestelformulier) die handel & vertrekken maar!

Het enthousiaste Fairtrade@school team staat voor je klaar:

telefonisch op +32 2 894 46 20 (tijdens de kantooruren) of virtueel via scholen@fairtradebelgium.be

Fairo fanmail kan je sturen naar:

Fairtrade Belgium

Tav Fairtrade@school

Edinburgstraat 26

BTW : BE 0441 988 715

Fairo lied

Ode aan de Fairo’s. Onze ambassadeur Pieter Embrechts componeerde ter ere van de Fairo’s het Fairo lied. Niemand minder dan Adriaan Van den Hoof, Guga Baul, Gilda de Bal, Tine Embrechts, IvanbPecnik, Ella Leyers, Dimitri Leue en Pieter Embrechts kropen in de huid van de Fairo’s.

Volumeknoop hoog & dansen maar!

Download de liedjestekst Download het lied