fairtradebelgium.be

Actie!

Het doel van Fairtrade Belgium is markt te creëren voor Fairtrade producten en dat kan alleen maar als zowel het aanbod als de vraag naar Fairtrade producten stijgt.

Hoe wij dat doen?

 

Hoe kan jij dat doen? Wat is jouw rol in dit hele verhaal? Jouw dagelijkse keuzes hebben invloed op wereldniveau: flessenwater of water van de kraan? De trein of toch de auto? Het klinkt logisch en toch beseffen we niet dat onze dagelijkse beslissingen mee onze toekomst bepalen en die van kinderen wereldwijd. Sta dus even stil bij de kracht van jouw keuzes. We zijn elk een puzzelstukje in dit verhaal. En elke keuze, die elk van ons maakt, bepaalt mee de toekomst.

Consuminder lokaal, kies voor producten met het Fairtrade label of verspreid me onze faire boodschap. Voor vers van de pers fair nieuws, meld je aan op onze nieuwsbrief (inscription newsletter) of volg onze acties op Facebook of Instagram. En laat zien dat de wereld verbeteren ook lekker mag zijn! Smakelijk!

En dan nu tijd voor een liedje 😊 (+lien vers la chanson)

Contact

Het enthousiaste Fairtrade@school team staat voor je klaar:

telefonisch op +32 2 894 46 20 (tijdens de kantooruren) of virtueel via scholen@fairtradebelgium.be

Fairo fanmail kan je sturen naar:

Fairtrade Belgium

Tav Fairtrade@school

Edinburgstraat 26

1050 Brussel


BTW : BE 0441 988 715

Fairo lied

Ode aan de Fairo’s. Onze ambassadeur Pieter Embrechts componeerde ter ere van de Fairo’s het Fairo lied. Niemand minder dan Adriaan Van den Hoof, Guga Baul, Gilda de Bal, Tine Embrechts, IvanbPecnik, Ella Leyers, Dimitri Leue en Pieter Embrechts kropen in de huid van de Fairo’s.

Volumeknoop hoog & dansen maar!

Download de liedjestekst Download het lied