fairtradebelgium.be

Wat zit er in de kit?

Fairtrade@school is een educatief project van Fairtrade Belgium. Het project heeft als doel om kinderen al op vroege leeftijd bewust te maken van eerlijke handel. Dat doen we aan de hand van onze educatieve kit. Maar wat zit er nu allemaal in de kit?

Rode draad door het pakket zijn onze lieve Fairo’s, 8 animatiefiguurtjes die elke een Fairtrade product voorstellen. Ze vertellen je met veel enthousiasme het verhaal van hun herkomst en wat het label op hun snoet betekent.

Grasduin je graag al eens door ons pakket? Download het dan hier (klik op het download icoontje in de toolbox rechts van je scherm) Of ben je al helemaal klaar om op wereldreis te vertrekken? Bestel dan jouw gratis exemplaar (klik op het winkelkarretje rechts van het scherm).

Heb je je kit ontvangen maar ontbreekt er iets of heb je nog wat extra materiaal nodig? Laat het ons dan zeker weten, we sturen je het graag op (zolang het voorradig is).

Contact

Het enthousiaste Fairtrade@school team staat voor je klaar:

telefonisch op +32 2 894 46 20 (tijdens de kantooruren) of virtueel via scholen@fairtradebelgium.be

Fairo fanmail kan je sturen naar:

Fairtrade Belgium

Tav Fairtrade@school

Edinburgstraat 26

1050 Brussel


BTW : BE 0441 988 715

Fairo lied

Ode aan de Fairo’s. Onze ambassadeur Pieter Embrechts componeerde ter ere van de Fairo’s het Fairo lied. Niemand minder dan Adriaan Van den Hoof, Guga Baul, Gilda de Bal, Tine Embrechts, IvanbPecnik, Ella Leyers, Dimitri Leue en Pieter Embrechts kropen in de huid van de Fairo’s.

Volumeknoop hoog & dansen maar!

Download de liedjestekst Download het lied