fairtradebelgium.be

Wedstrijdinfo & prijzen

Onze Fairo’s houden van een uitdaging & van het label op hun snoet. Daarom dagen ze jullie uit om zoveel mogelijk labeltjes te verzamelen en deze op een originele manier terug te zenden.

We houden het fair: niet alleen de hoeveelheid labels telt, extra punten kunnen gescoord worden op creativiteit.

De prijzenpot? Extra duurzame prijzen natuurlijk. Samen met de klas die de meeste labeltjes spaart, gaan we een fair schoolfeest op poten zetten. De top 3 van de meest originele inzendingen krijgen een duurzame verrassing toegestuurd. En 25 klassen zullen extra verwend door de Fairo’s met een (h)eerlijk pakket*.

Hoe deelnemen?

Het kunstwerk/labeltjes kunnen bezorgd worden tot 31.03.2017 op volgend adres :

Fairtrade Belgium TAV Fairtrade@School

Edinburgstraat 26

Vermeld zeker bij je inzending op een apart blad:

• De gegevens van je school & jouw eigen contactgegevens
  • Hoeveel labeltjes jullie spaarden

Meer info?

Bel ons op 02 2894 46 20 of mail naar scholen@fairtradebelgium.be

*Reglement op aanvraag verkrijgbaar.

Het enthousiaste Fairtrade@school team staat voor je klaar:

telefonisch op +32 2 894 46 20 (tijdens de kantooruren) of virtueel via scholen@fairtradebelgium.be

Fairo fanmail kan je sturen naar:

Fairtrade Belgium

Tav Fairtrade@school

Edinburgstraat 26

BTW : BE 0441 988 715

Fairo lied

Ode aan de Fairo’s. Onze ambassadeur Pieter Embrechts componeerde ter ere van de Fairo’s het Fairo lied. Niemand minder dan Adriaan Van den Hoof, Guga Baul, Gilda de Bal, Tine Embrechts, IvanbPecnik, Ella Leyers, Dimitri Leue en Pieter Embrechts kropen in de huid van de Fairo’s.

Volumeknoop hoog & dansen maar!

Download de liedjestekst Download het lied